sobota 28. ledna 2012

Mladí partneři a sex na lodi!

Jednou nás s přítelem napadlo, že bychom si mohli natočit náš společný sex, jenže bydlíme společně ještě s kamarádkou a jejím přítelem, takže by to nebylo úplně snadné. Rozhodli jsme se tedy, že si zaplatíme nějakou plavbu na lodi a spojíme si romantickou večeři s natáčením vlastního porna, všechno vycházelo dobře až do té doby, než mi přítel zavolal, že se nemůže dostavit a budu muset plout sama.

Naše velkolepé plány zkrachovaly... Nasedla jsem značně naštvaná na loď, na večeři jsem pochopitelně chuť neměla a tak jsem šla rovnou do kajuty. Byla jsem dost natěšená a značně nadržená tak jsem si lehla do postele a začala masturbovat. Chvíli jsem se hladila, tahala za klitoris a pak přišel na řadu můj věrný přítel vibrátor. Po prvním orgasmu jsem toho nechala, ale najednou zaklepal někdo na dveře, otevřela jsem a za nimi stál hezký stevard, v tu chvíli mě napadl naprosto neskutečný nápad, ale byla jsem naštvaná, nadržená a sama, takže jsem neměla co ztratit. Nebohého mladíka jsem zatáhla dovnitř a na rovinu se ho zeptala jsetli by si to se mnou nechtěl pořádně rozdat. Chvíli byl vylekaný, ale po nějaké době jsem ho přesvědčila, že to myslím vážně. Bleskurychle ze sebe shodil uniformu i košili, mně pevně obejmul a hodil se mnou na postel, rychle mi rozvázal župan a rozhrnul ho aby mě viděl nahou.

Chvíli se jen koukal a pak mě chytil za kotníky a přitáhl si mně k sobě, nohy mi roztáhnul a klekl si k posteli a já jsem jen cítila jak se jeho masitý jazyk noří v hloubce mojí kundy, probojovával se dál a dál když už jsem měla před výbuchem tak přestal a pro změnu si začal hrát s klitorisem sál ho a okusoval, což mě neskutečným způsobem rozpalovalo a stále pokračoval až mě k vrcholu skutečně dovedl, ale i potom, k mému vlastnímu překvapení, nepřestával prolizoval mě dlouhými mokrými tahy od spodu až po klitoris se kterým si chvíli pohrával kroužil kolem něj jazykem a pak se zase odpoutal a předvedl mi znovu svůj dlouhý způsob lízání. Byla jsem už naprosto bez sebe, vyčerpaná pod tíhou tří orgasmů, ale on se nevzdával. Už zcela vysvlečený si lehl na moje nahé tělo a jen se o mě třel při tom se rukou probojovával zpět k mému rozkroku, byla jsem po jeho vynikající práci úplně zmáčená takže jsem si ani nepostačila všimnou že mi dovnitř pomalu zasouvá celou dlaň. Pomalu ze mě slézal a dlaní uzavřenou uvnitř mého těla začal rychle kmitat.

Prohýbala jsem se v zádech nadhazovala celé tělo v té rozkoši a on se s úsměvem díval a pokračoval. Dlouho na sebe můj další orgasmus čekat nenechal. Udýchaná jsem ležela na posteli a olizovala jeho ruku úplně mokrou od mé šťávy. On se stále jen usmíval. Pak se zničeho nic najednou ztratil, já jsem tak aspoň měla dost času se trochu osvěžit. Najednou se objevil se šálkou v ruce. Netušila jsem co komu a kam chce přivázat, ale najednou jsem měla nohu přichycenou za hlavou a druhá se ubírala stejným směrem.

Tak jsem mu najednou nabízela všechno tak okatě, že mě samotnou to vzrušovalo. Klečel nad mojí vyšpulenou vlhkou kundou a sám si ho chvíli honil, i tento pohled byl velmi vzrušující, a v malé chviličce do mě pronikl svým velkým ohonem tak prudce až to křuplo. V tempu ani v hloubce nepolevoval spíš naopak. Pronikal do mě od žaludu až po koule a ty krásně pravidelně pleskaly o můj oslizelý zadek. Roztahoval moje pysky, které ho zase pohlcovaly a přestože se mi to už nezdálo možné svoje tempo ještě zrychlil nestačila jsem už ani vzdychat a můj i jeho projev se přeměnil v živočišný řev, když v tom do mě proniklo obrovské množství tekutiny.

Po té co vytáhl svůj dlouhý a tlustý penis naskytla se mi podívaná, které se stěží dalo věřit. Ze mne doslova vystříklo ještě doposud teplé semeno a ještě dlouho poté silným čůrkem stékala hustá bílá tekutina po mých půlkách. Když mi úplně vyčerpaný, nahý stevardík rozvázal nohy, byla jsem stále zvědavá kolik toho ve mě ještě zůstalo, a tak když jsem mezi pysky strčila vlastní ruku vytáhla jsem jí celou pokrytou a naplněnou jeho semenem neodolala jsem a začala jej lízat, ale nikoho už to nevzrušovala, protože můj dokonalý sexpartner definitivně usnul. Ovšem po tak dobrém obdělání se to odpouští...

Žádné komentáře:

Okomentovat